Traineeprogramma gemeente Gennep

In september 2024 starten we bij gemeente Gennep met een traineeprogramma voor jonge talenten. Ben je (maximaal) 2 jaar geleden afgestudeerd aan een MBO, HBO of WO opleiding en heb je interesse in maatschappelijke vraagstukken en werken bij een gemeente? Dan is dit een mooie kans.

Ons traineeship biedt een volwaardige baan met een combinatie van werken en leren, uitdagende projecten en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is plek voor 3 enthousiaste starters die klaar zijn voor deze uitdaging. 

Als trainee krijg je een 36-urig dienstverband voor 2 jaar waarin je de kans krijgt om aan 3 tot 4 opdrachten of projecten te werken. Je bouwt een brede kennis en ervaring op en doet mee aan een uitdagend en afwisselend programma. Hierbij ga je als trainee actief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, ontvang je inspirerende kennissessies en intervisies en werk je samen aan gemeentebrede projecten. Daarbij is het de intentie dat je met deze brede basis doorgroeit naar een volwaardige functie binnen onze gemeente. Als trainee krijg je meteen een aantrekkelijk startsalaris.

Interesse?  

Reageer voor 15 juli a.s. via Banenplein  3 Trainees gezocht | Gemeente Gennep | Banenplein Limburg  Of neem eerst contact op met onze coördinator Mieke Thijssen (m.thijssen@gennep.nl) of bel haar voor meer informatie op 06 – 22 19 99 37. 

Jonge talenten aan het woord

Mees

Mees voor de deur van het stadhuis

Communicatiemedewerker 

Lees meer over Mees

Janneke

Janneke voor het stadhuis

Beleidsondersteuner Sociaal Domein 

Lees meer over Janneke

Erik

Profielfoto Erik

Administratief medewerker VTH 

Lees meer over Erik

Lotte

Lotte voor de Niersbrug

Beleidsmedewerker Wonen

Lees meer over Lotte

Guido

Guido voor het stadhuis

Juridisch medewerker ruimtelijke ordening

Lees meer over Guido

Val

Val voor het gemeentehuis

Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur

Lees meer over Val

Nick

Nick in het werkcafé

Beleidsmedewerker Grondzaken

Lees meer over Nick

Werken bij Gemeente Gennep