Terugblik centrumconferentie

Op donderdag 28 maart organiseerden de BIZ en de gemeente Gennep een centrumconferentie. Het doel? Samen met ondernemers en inwoners een frisse blik werpen op de toekomst van ons centrum. We streven we naar een bruisend hart van Gennep dat aantrekkelijk is voor iedereen: inwoners, ondernemers én bezoekers.

Wethouder Janine van Hulsteijn trapte de avond af en ook wethouder Peter Stevens was van de partij. Daarna namen John Bardoel en Wouter Hunnekens van bureau Ginder het over als spreekstalmeesters. 

Samen met centrummanager Sjoerd van Heijster, BIZ-voorzitter Maurice Veltmeijer en ondernemer Richard Teunesen werd dieper ingegaan op de nieuwe centrumvisie. Deze leden van de kopgroep deelden het belang van de centrumvisie, de successen en de uitgevoerde of geplande bouwprojecten die het centrum naar een hoger niveau tillen.

Het meest inspirerend was de betrokkenheid van de aanwezigen. Inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren: allen brachten ze hun ideeën en suggesties naar voren. Dankzij deze proactieve en enthousiaste inzet, werken we gezamenlijk toe naar een definitieve visie voor ons centrum.

Zie hieronder de presentatie van de centrumconferentie:

Afbeeldingen