Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

 • Museum Het Petershuis tijdelijk gesloten

  Na de succesvolle zomerexpositie rond leven en werk van beeldhouwer Peter Roovers is museum het Petershuis nu tijdelijk gesloten. Op 6 november gaat het museum weer open. En dan komt de bezoeker in een compleet opnieuw ingericht museum.

 • Geef een jas, verwarm een hart

  De gemeente Gennep doet, samen met alle andere Limburgse gemeenten, mee aan de actie ‘Geef een jas, verwarm een hart’. De actie is opgezet door Stichting Samen voor Maastricht en de omroep L1. Het doel is om mensen in armoede in onze provincie een warme winterjas te kunnen geven.

 • Agnes vergroent!

  Deze week ontving Agnes Geurts uit Ven-Zelderheide uit handen van wethouder Frank Pubben haar prijs van de Steenbreek-bollen-raad-actie.

 • Spannende race in Strava-Challenge op Col du St. Jean

  Je hebt nog tot en met 30 september de kans om deel te nemen. Stuur een e-mail naar gemeente@gennep.nl met de datum waarop je de tijd hebt gefietst en voeg het bewijs van je rit uit de Strava app toe.

 • Kijk niet weg bijeenkomst

  Op donderdag 26 oktober organiseert de werkgroep Veilig Buitengebied van 19.30 tot 22.00 uur een Kijk Niet Weg bijeenkomst in De Uitkomst in Ven-Zelderheide.

 • Lokale partijen

  Nu er in onze gemeente een tweede partij met het woord 'lokaal' in de naam bij is gekomen, vroeg ik me af wat dat eigenlijk betekent. Lokaal. Ben je lokaler als je het benoemt? Is een partij met banden in Den Haag wel of niet lokaal in haar eigen gemeente? En hoe bepaal je dat? Ik heb hierover met verschillende inwoners gesproken. Men verschilde niet zo veel van mening.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws