Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

 • MFA Heijen feestelijk geopend

  Op vrijdag 23 februari is de multifunctionele accommodatie (MFA) in Heijen feestelijk geopend. Met de verbouwing van het pand is het gebouw multifunctioneler en duurzamer geworden.

 • Witgoedregeling verlengd tot en met 31 mei 2024

  De witgoedregeling wordt verlengd. Met deze regeling kunnen mensen met een laag inkomen gratis een duurzaam witgoed-apparaat aanschaffen, zoals een koelkast of wasmachine.

 • Vind uw ideale baan of stage!

  Maak in festivalsfeer kennis met meer dan 40 aantrekkelijke werkgevers en brancheverenigingen uit de regio Land van Cuijk, Gennep en Bergen.

 • Vacature projectondersteuner

  We zijn op zoek naar een projectondersteuner (16 tot 18 uur per week). Je bent het eerste aanspreekpunt voor praktische vragen, ondersteunt projectleiders en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

 • Raadslid aan het woord

  Raadslid Jacques van Bergen van de CDA deelt zijn gedachten over de toenemende complexiteit en invloed van regelgeving op ons dagelijks leven.

 • Online bijeenkomst over het energiezuinig maken van uw woning

  Vorig jaar organiseerden de gemeente Gennep en het Duurzaam Bouwloket een geslaagde informatieavond in buurthuis Van Ons over energiezuinig en comfortabel wonen. De focus lag op vijf veelvoorkomende woningtypen in Gennep-Zuid.

 • Een jaar lang stilstaan bij vrijheid

  In 2025 is het 80 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Voor deze herdenking stellen culturele en erfgoedorganisaties in Gennep een bijzonder programma samen. We nemen een heel jaar de tijd om stil te staan bij wat vrijheid voor ons betekent.

 • Koninklijke onderscheiding voor Robbie van den Hoogen

  Op dinsdag 13 februari ontving Robbie van den Hoogen een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Hans Teunissen. De uitreiking van deze koninklijke onderscheiding vond plaats tijdens de afsluiting van het carnavalsseizoen bij café de Mouter in Gennep.

 • Ontwerp het Gennepse Vierdaagse T-shirt!

  Inwoners van gemeente Gennep die meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse ontvangen elk jaar een Genneps Vierdaagse T-shirt. In 2024 willen we onze inwoners de kans geven het Vierdaagse T-shirt te ontwerpen. Lijkt u dat wat? Lees dan snel verder. De winnaar ontvangt een Gennepse cadeaukaart ter waarde van 50 euro!

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws