Ondernemend Gennep: een avond vol inspiratie

Op donderdag 16 mei 2024 kwamen veertig ondernemers uit verschillende branches samen voor de tweede editie van Platform Ondernemend Gennep. Bij Center Parcs Het Heijderbos leerden ze effectief netwerken en elkaar daardoor (nog beter) kennen.

Meet & Match

Het Meet & Match-concept van René Luijten zorgde voor een unieke manier van netwerken. Bij deze tafelgesprekken konden deelnemers effectief met elkaar in gesprek over hun kennis, expertise en ondernemingen. 

Met tips van René bespraken ze hoe ze elkaar kunnen versterken. Deelnemers maakten concrete afspraken en gaven elkaar advies. Daardoor kunnen ze elkaar in de toekomst makkelijker vinden.

Wethouder Janine van Hulsteijn nam ook deel aan het evenement en ging in gesprek met verschillende ondernemers. Hiermee werd het belang van samenwerking en lokale ondersteuning extra benadrukt.

Doe mee in het najaar!

We plannen alweer een nieuwe netwerkbijeenkomst in het najaar. Wilt u meedenken over de invulling? Uw ideeën en suggesties zijn welkom! Deel uw ideeën met een van de werkgroepleden of stuur een mail naar ondernemendgennep@gmail.com.

Hieronder ziet u een impressie van de avond.