T-shirts uitgereikt aan Vierdaagse-wandelaars

Op woensdagavond 3 juli onthulden wethouder Janine van Hulsteijn en ontwerpster Jessy Jansen het Gennepse Vierdaagse T-shirt van 2024. Dit jaar vroegen we inwoners om het T-shirt te ontwerpen. Het winnende ontwerp van Jessy toont de skyline van Gennep op de voorkant en een ooievaar op de achterkant.

Wethouder Janine van Hulsteijn: "Uit veel mooie inzendingen hebben we een winnaar gekozen. Dit T-shirt staat voor de creativiteit en betrokkenheid van onze inwoners."

Bij de onthulling waren er ongeveer 35 wandelaars aanwezig om het shirt op te halen. Kon u er niet bij zijn, maar loopt u wel mee? U kunt het T-shirt alsnog ophalen bij de receptie van het gemeentekantoor. Vergeet niet uw inschrijfbewijs mee te nemen. Loopt u niet mee maar wilt u wel zo'n T-shirt? Het T-shirt is te koop bij Triple 7 in de Niersstraat voor 20 euro.

Activiteiten

Op donderdag 18 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door de gemeente Gennep. Dit jaar hebben 185 inwoners van gemeente Gennep zich aangemeld voor de Vierdaagse. In Milsbeek, Ottersum en het centrum van Gennep zijn er veel activiteiten. Nieuw dit jaar is een Meet & Greet op de Markt in Gennep. Hier kunnen wandelaars samen met familie en vrienden op de foto voor het oude stadhuis.

Meer weten over de Vierdaagse? Kijk dan op www.gennep.nl/vierdaagse

Uitreiking