Online bijeenkomst over het energiezuinig maken van uw woning

Vorig jaar organiseerden de gemeente Gennep en het Duurzaam Bouwloket een geslaagde informatieavond in buurthuis Van Ons over energiezuinig en comfortabel wonen. De focus lag op vijf veelvoorkomende woningtypen in Gennep-Zuid.

Voor wie zijn kennis wil opfrissen, is er op woensdag 6 maart om 19.30 uur een online informatieavond. Alle inwoners uit Gennep zijn welkom. Een adviseur van het Duurzaam Bouwloket licht voor de vijf woningtypen toe welke energiebesparende maatregelen het meest doeltreffend zijn. 

Adviezen interessant voor uw woning?

Bent u benieuwd of uw woningtype aan bod komt tijdens deze online avond? Kijk dan op de website van het Duurzaam Bouwloket: www.duurzaambouwloket.nl/energiebesparing-gennep.

De voordelen van een energiezuinige woning

Naast kostenbesparing zijn er veel andere voordelen die het treffen van energiebesparende maatregelen met zich meebrengt. Tijdens de informatieavond delen we graag de voordelen met u, waaronder:

  • Een comfortabele woning in zomer en winter 
  • Een waardevaste woning 
  • Een verbeterde en gezondere leefomgeving

Zo meldt u zich aan

Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/energiebesparing-gennep. U kunt de bijeenkomst online bijwonen via uw mobiel, tablet of computer. 

Als de datum u niet schikt, meld u dan toch aan. Wij sturen u na afloop een terugkijklink per e-mail, zodat u de online informatieavond kunt bekijken op een tijdstip dat u uitkomt. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl/contact of (0485) 20 90 18. 

Wie direct aan de slag wil met woningverduurzaming, kan kosteloos een afspraak maken met een Gennepse energiecoach via www.energieloketgennep.nl