Maak kennis met Noël Jilissen

Noël Jilissen is sinds september 2021 Bedrijvencontactfunctionaris en Beleidsmedewerker Economische Zaken voor gemeente Gennep. We stellen hem graag aan u voor.

Waarvoor kunnen ondernemers bij jou terecht?

“Vanuit het Bedrijvenloket leg en onderhoud ik contacten en fungeer ik als eerste aanspreekpunt voor de grote(re) bedrijven die gevestigd zijn op een van de bedrijventerreinen binnen de Gemeente Gennep. Deze ondernemers kunnen bij me terecht voor onderwerpen als het aanvragen van subsidie, bedrijfslocaties en vergunningen.”

En waar richt je je als Bedrijvencontactfunctionaris nog meer op?

“Als gemeente hechten we veel waarde aan een goed ondernemersklimaat. Daarom staan wij als Bedrijvenloket graag voor ondernemers klaar om vragen te beantwoorden over ondernemen en economische ontwikkelingen in gemeente Gennep. Vanuit het Bedrijvenloket ben ik dus contactpersoon voor de grote(re) bedrijven, maar daarnaast ook voor de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg, het Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO), de Bedrijventerreinverenigingen, het Parkmanagement en het samenwerkingsverband Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) bedrijventerreinen. Ook adviseer en begeleid ik bedrijven die zich in Gennep willen vestigen.”

Je hebt ook een functie als Beleidsadviseur Economische Zaken. Wat doe je in die rol?

“Als Beleidsadviseur Economische Zaken richt ik me op de ontwikkeling en implementatie van economisch beleid. Ook participeer ik namens de gemeente in regionale samenwerkingen.”

Hoe kunnen ondernemers jou bereiken?

“Voor een kennismaking, afspraak of misschien al een concrete vraag ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42544391 en per mail via n.jilissen@gennep.nl. Tot binnenkort!

Noël Jilissen