Kijk niet weg bijeenkomst

Veilig Buitengebied Gennep

Op donderdag 26 oktober organiseert de werkgroep Veilig Buitengebied een Kijk Niet Weg bijeenkomst over verdachte situaties in het buitengebied. Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor ondernemers en bewoners in het buitengebied, want samen kunnen we de veiligheid verbeteren. Sprekers delen deze avond hun kennis en vertellen uit eigen ervaring.

Door minder sociale controle en meer leegstand vinden er in het buitengebied relatief veel inbraken plaats. Daarnaast blijkt dat agrariërs regelmatig benaderd worden voor bijvoorbeeld verhuur van leegstaande opstallen voor twijfelachtige doeleinden, zoals drugslabs en hennepkwekerijen en dumpingen van drugsafval. Meer informatie over verdachte situaties leest u op www.kijknietweg.eu.

Komt u ook?
Wilt u meer weten en horen wat u kunt doen in uw omgeving? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 26 oktober 2023 van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in De Uitkomst in Ven-Zelderheide. Meer informatie en het programma vindt u in de uitnodiging onderaan deze pagina.
Wij ontvangen uw aanmelding graag via OOV@gennep.nl.

Uitnodiging Kijk niet weg bijeenkomst 26 oktober 2023