Jongerenwerk Gennep

Algemeen

Jongerenwerk Gennep organiseert toffe activiteiten voor de jeugd in onze gemeente. Heb jij een idee voor een toffe activiteit voor in de gemeente? Laat het dan weten aan onze jongerenwerkers! Ook zijn onze jongerenwerkers er voor jongeren die behoefte hebben aan een luisterend oor en is er een jongerencentrum.

Jongerencentrum

Het Jongerencentrum is iedere woensdag open van 19.30 tot 21.30 in wijkcentrum Van Ons aan het Norbertplein 3 in Gennep. Dit is een vrije inloop waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen er bijvoorbeeld chillen met vrienden, gamen, tafeltennissen. Ook kunnen ze met al hun toffe idee├źn en vraagstukken terecht kunnen bij de jongerenwerkers.

Activiteiten

Jongerenwerk Gennep organiseert toffe activiteiten voor de jeugd in onze gemeente. Heb jij een idee voor een toffe activiteit voor in de gemeente? Laat het dan weten aan onze jongerenwerkers!

Wil je weten wat er allemaal wordt georganiseerd voor jongeren door Jongerenwerk Gennep? Hiervoor kun je terecht op de Instagrampagina van de jongerenwerkers: @jongerenwerk_gennep_bergen

Jongerenwerkers

De jongerenwerkers zijn door te week te vinden op straat, in het jongerencentrum en op het Elzendaalcollege in Gennep.

Heb je als jongere een vraag, probleem of gewoon even behoefte aan een luisterend oor? Geen vraag of onderwerp is te gek. Samen met jou gaan de jongerenwerkers op zoek naar een antwoord of oplossing. Maak een afspraak door te bellen, appen of mailen naar:

Tom Wesselink
06-40905020

t.wesselink@synthese.nl

Of

Jenske Botden
06-34632363
j.botden@synthese.nl