Gennep Doet Mee

Algemeen

Met Gennep Doet Mee stimuleert de gemeente Gennep samen met de betrokken organisaties een gezonde en actieve leefstijl onder haar inwoners. Daardoor kunnen zij elkaar ook langer en beter ondersteunen. Dit sluit aan bij de visie van de gemeente om inwoners te helpen en te stimuleren andere mensen te ontmoeten, mee te doen aan de lokale activiteiten en anderen te ondersteunen, die hiertoe minder in staat zijn.

Beweegcoaches staan voor u klaar

Sinds september 2014 zijn er beweegcoaches actief onder de vlag van Gennep Doet Mee. De negen coaches werken vanuit externe organisaties en hebben elk hun specifieke kennis en netwerk. Aandachtsvelden vitale jeugd, vitaal meedoen en vitale sportaanbieders.

Beweegcoaches foto

Ook in uw dorp of wijk geven de beweegcoaches verenigingen, scholen en buurtbewoners advies, verzorgen ze op een aantal scholen het bewegingsonderwijs en helpen zij bij het organiseren van sportieve activiteiten. Ze staan klaar voor alle inwoners: jong en oud, met en zonder beperking.

Benieuwd wat de beweegcoaches voor u kunnen betekenen? Een activiteit aanmelden voor de Beweegwijzer? Stuur een e-mail naar info@gennepdoetmee.nl of bel de co√∂rdinator Rob van der Wijst via 06-29155689.

Beweegwijzer

Op www.gennepdoetmee.nl/beweegwijzer vindt u een overzicht van alle sport- en beweegactiviteiten in de gemeente Gennep.
Of u nu jong bent of oud, of een aangepaste beweegvraag hebt; voor iedereen is er wel iets te doen!

Blijf ook op de hoogte van alle sportieve activiteiten via www.facebook.nl/gennepdoetmee.