Agenda raad

De agenda(stukken) van de voorbereidende en besluitvormende raad vindt u, op datum van de vergadering, in de online kalender. De geplande vergaderdata van raadsinformatiebijeenkomsten, de voorbereidende en besluitvormende raad vindt u in het vergaderschema 2024, te vinden onderaan deze pagina.

Online vergaderkalender

Raadplegen kalender/stukken met IBABSaccount

U kunt de kalender en stukken ook raadplegen via de website of de app van IBABS. Deze wijze biedt nog meer mogelijkheden en actuele gegevens.

  1. Via de website www.ibabs.eu: Ga naar de website en kies in de menubalk “iBabs login”. Er verschijnt dan een venster met drie invulvelden. In de bovenste (site) typt u 'Gennep', bij Emailadres vult u ‘burger’ in en bij Wachtwoord eveneens ‘burger’. Klik op inloggen en er verschijnt een overzicht met geplande vergaderingen van commissies en raad. Per vergadering kunt u rechts de agenda oproepen (toon agenda). Alle bijgevoegde stukken die openbaar zijn, vindt u hier.
  2. Installeer de gratis app ‘iBabs pro’. Vul dezelfde gegevens in als bij 1. (Gennep; burger; burger). Daarna kunt u de agenda’s raadplegen.

Raadplegen oude stukken (vóór dd. september 2016)

In september 2016 zijn we overgegaan naar een ander systeem voor het raadplegen van vergaderingen en bijbehorende stukken.
Oude stukken van de raad(scommissies), van vóór september 2016, vindt u in ons digitaal archief (Archiefweb.eu).
Klik op een datum van voor 1 september 2016 > ga in de bovenste horizontale menubalk naar 'Gemeente' en kies dan gemeenteraad of raadscommissies.