Subsidieregeling muziekonderwijs

Muziekonderwijs

De subsidieregeling ‘Muziekonderwijs’ wordt uitsluitend verstrekt aan HAFA-verenigingen en een door de HAFA-verenigingen opgerichte stichting Muziekopleiding Gennep die volgens haar statuten tot doel heeft het bevorderen en verzorgen van muziekonderwijs voor leerlingen. Zie de regeling voor meer informatie.

Verantwoording

In de regeling staat wanneer wij de aanvraag voor vaststelling uiterlijk binnen moeten hebben en welke informatie u mee dient te sturen. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. U kunt uw verantwoordingsformulier mailen naar de gemeente via gemeente@gennep.nl.

Let op!

Heeft u in 2023 voor deze regeling een subsidie hoger dan €2.500,- ontvangen? Dan kunt u bij de aanvraag voor 2024 de verantwoording over 2023 direct toevoegen.

Wij verwachten van de organisaties dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen om op tijd, dit jaar voor 1 april 2024, de subsidieaanvraag in te dienen.

Niet digitaal?

Lukt het u niet de aanvraag digitaal in te dienen, neem contact op met de gemeente. Aanvragen kunnen eventueel ook via de mail of post worden ingediend. Meer informatie kunt u hier vinden.