Schulddienstverlening voor ondernemers

Bent of was u ondernemer / zzp’er, bent u minder dan een half jaar geleden gestopt met ondernemen en heeft u schulden? Lukt het u niet om deze schulden zelf op te lossen? Neem dan contact op met onze schulddienstverlener.

Schuldondersteuning voor ondernemers

Schuldondersteuning is er voor ondernemers en voor zzp’ers. U bent bijvoorbeeld uitgevallen door ziekte of er zijn 1 of meerdere vast opdrachtgevers weggevallen, waardoor u niet meer kunt rondkomen. De dienstverlening is er ook voor ondernemers die al vele jaren een eigen onderneming hebben en die door corona en/of de stijgende energieprijzen met een tegenvallende omzet en hoge kosten te maken hebben. Of voor creatieve talenten die door privéomstandigheden, zoals  een scheiding of verlies van een dierbare naaste, zich tijdelijk onvoldoende op hun bedrijf kunnen richten en die daardoor in de schulden terecht komen. Onze schulddienstverlener Wesjo Heikens luistert naar u en denkt met u mee. Hij kan u bijvoorbeeld ondersteunen met een tijdelijke Bbz-uitkering, IOAZ-regeling of met coaching en advies bij schuldsanering.

Gesprek

Wilt u weten wat de schulddienstverlener Wesjo Heikens van gemeente Gennep voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gesprek. U bent van harte welkom.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door op dinsdag, woensdag of donderdag te bellen met Wesjo Heikens op 06 – 10 94 56 82. Of door te mailen naar w.heikens@gennep.nl. Na ontvangst van de mail wordt u binnen ongeveer 3 werkdagen gebeld of u ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd voor een aanmeldgesprek.