Nijmeegse Vierdaagse

Net als ieder jaar, komt de Nijmeegse Vierdaagse ook in 2024 weer door Gennep. Op donderdag 18 juli doen de wandelaars onze gemeente aan.

Als gemeente zijn we blij dat de wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse kennismaken met de regio. Er loopt immers een legio aan prachtige fiets- en wandelroutes door onze veelzijdige natuur. Van de Maasheggen tot de Maasduinen en van het Reichswald tot het Genneper Huys.

Vierdaagse T-shirt

De wandelaars uit de gemeente Gennep ontvangen weer een Genneps Vierdaagse T-shirt. De uitreiking hiervan is op donderdag 4 juli om 19.00 uur in het gemeentekantoor op vertoon van uw inschrijfbewijs. Wandelt u mee, maar bent u die avond verhinderd? Dan kunt u het T-shirt vanaf maandag 8 juli op vertoon van uw inschrijfbewijs tijdens openingstijden ophalen bij de receptie van het gemeentekantoor.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de doorkomst op 18 juli nemen we diverse verkeersmaatregelen. U kunt de maatregelen ook bekijken op de kaart hieronder.

Verkeersmaatregelen Gennep

In Gennep zijn de Maaskempweg, ’t Straatje (deels), de Poel, Zuidwal, Zuid-Oostwal (deels) , Markt, Niersstraat, Nijmeegseweg (deels) tijdens de doorkomst afgesloten. U kunt uw auto op de parkeerplaats in ’t Straatje tegenover Jan Linders, op het Europaplein of op de Martinushof parkeren. 

Verkeersmaatregelen Milsbeek

In Milsbeek zijn de Langstraat, Zwarteweg, Kerkstraat, Sprokkelveld, Smelenhof en Smelenberg volledig afgesloten tijdens de doorkomst. Ter hoogte van de Smelenberg is de Bloemenstraat afgesloten. Hier steken de wandelaars over naar het Genneperhuis.

Verkeersmaatregelen Ottersum

In Ottersum zijn de Kleineweg, St. Janstraat, Eikenwal, Bredeweg, Aaldonksestraat (deels), Hoevensestraat, Panoven, Horsedwarsweg, Horsestraat, Hondsiepsebaan, Ringbaan tijdens de doorkomst afgesloten. De N271 is bereikbaar via de Horsestraat en de Oude Dijk.

Buslijn 83

In verband met de doortocht van de Vierdaagse rijdt buslijn 83 op donderdag 18 juli niet via het centrum van Gennep en niet via Ottersum. Lijn 83 rijdt dan vanaf het busstation Gennep via de Brabantweg en N271 naar Milsbeek, Drie Kronen en pakt daar de reguliere route weer op.

Foto's