Melding openbare ruimte

Algemeen

De openbare ruimte is van ons allemaal. Denk aan wegen, pleinen, speeltuinen en parken. Is er iets kapot, ligt er ergens rommel, ervaart u overlast of ziet u een gevaarlijke situatie? Geef het ons door. We lossen het probleem zo snel mogelijk op.

Voor een goede afhandeling vragen we u om de melding zo compleet mogelijk in te vullen. Als u uw gegevens achterlaat, kunnen we u op de hoogte houden van de status van uw melding. Ook kunnen we contact met u opnemen als er aanvullende informatie nodig is.

Wilt u een melding doen buiten onze openingstijden, die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel dan naar het algemene nummer van de gemeente (0485) 49 41 41 en spreek uw melding in. Geef daarbij ook uw naam en telefoonnummer door. De dienstdoende medewerker van de gemeente gaat hier dan direct mee aan de slag. Bel in geval van nood altijd het landelijke alarmnummer 112.

Melding doen

Als u een melding wilt doen dan kunt u dit doen via onze speciaal ingerichte meldingpagina, zodat u direct de juiste categorie kan selecteren.