Hulp voor ondernemers

Bedrijvenloket

Als gemeente Gennep hechten we veel waarde aan een goed ondernemersklimaat. Het bedrijvenloket staat voor u klaar om al uw vragen
over ondernemen in Gennep te beantwoorden. Ook informeren wij u graag over ontwikkelingen op het gebied van economie en werkgelegenheid in onze regio.

Lees meer

Schulddienstverlening voor ondernemers

Bent of was u ondernemer / zzp’er en bent u minder dan een half jaar geleden gestopt met ondernemen en heeft u schulden? En lukt het u niet om deze schulden zelf op te lossen, neem dan contact op met onze schulddienstverlener Wesjo Heikens.

Lees meer

Energieloket MKB

De hoge energieprijzen leiden ook voor ondernemers tot extra hoge maandelijkse energiekosten. Daarnaast brengt de Wet Milieubeheer verplichtingen met zich mee op het gebied van energiebesparende maatregelen. Gelukkig zijn er ook fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden voor ondernemers. Het Energieloket MKB wijst u hierin graag de weg.

Lees meer

Uw gemeentelijke belastingen

Heeft u schulden en kunt u daardoor het aanslagbedrag niet betalen? Of bent u bang om in de schulden te raken? Neem dan altijd contact op met BSGW. 

Lees meer

Aanvullende informatie

Websites met meer informatie voor specifieke bedrijfssectoren en veelgestelde vragen en antwoorden: