Duurzaam Bouwloket Gennep

Algemeen

Inleiding

Heeft u al nagedacht over het verduurzamen van jouw woning?
Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die je ontvangt over het geld op jouw spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevaste woning met lage energielasten!

Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als u gaat verbouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Bereid uw woning voor op de toekomst!

Hiervoor kunt u terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket wordt door gemeente Gennep ingezet om inwoners te helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van hun woning. Onafhankelijke adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt u een betrouwbaar bedrijf te vinden via www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven.

Contact

Stel uw vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk.
Telefoonnummer: (0485) 20 90 18
E-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl
Website: www.duurzaambouwloket.nl/gennep

Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in uw gemeente zijn via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck

Let op! In de meeste gevallen moet u de subsidie aanvragen voordat u de maatregelen uit gaat voeren.