Werk aan je toekomst met Future 2.0

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en weet je nog niet goed wat je wilt met je toekomst? Dan kun je je nog aanmelden voor Future 2.0. In dit project ga je aan de slag met het (her)ontdekken van je eigen kracht en het krijgen van een beter beeld van je toekomst. Je wordt hierbij begeleid door professionals.

Future 2.0 is een project in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT), een actieprogramma vanuit de Rijksoverheid. Samen met een persoonlijke coach en de andere deelnemers ga je aan de slag met ontwikkeldoelen. Verder doorloop je je MDT bij een bedrijf of organisatie naar keuze en leer je over werkvaardigheden. Na zes maanden sluit je het traject af en heb je een beter beeld van je toekomst. Voor je deelname ontvang je daarnaast een praktijk- of MBO-verklaring en een MDT-certificaat.

Meld je aan

In Noord-Limburg openen binnenkort twee Future 2.0-locaties, in Venlo en in Gennep. In onze gemeente wordt Future 2.0 uitgevoerd door Stichting INTOS en Synthese. In de week van 4 april start de eerste groep en er zijn nog wat plekken vrij. Heb je interesse? Ga dan naar www.projectfuture.nl en meld je aan!