Vooraankondiging Gennepse Erfgoeddag

Op vrijdag 14 april organiseert de gemeente Gennep een Erfgoeddag voor alle erfgoedorganisaties, erfgoedvrijwilligers en geïnteresseerden. De Erfgoeddag staat in het teken van inspireren, kennisdelen en ontmoeten.

Inspiratie en financieringsmogelijkheden

In de ochtend inspireren en adviseren sprekers u over de kracht en het belang van erfgoed, samenwerking en verbinding; lokaal, regionaal én provinciaal. Ook wordt er informatie gegeven over financieringsmogelijkheden. Dr. Chris Dols geeft de inleidende presentatie De kunst van delen en verbinden.

Op de zeepkist!

In de middag staat u centraal. U mag vertellen wat uw plannen zijn en waar u hulp bij kunt gebruiken. Ook kunt u uw organisatie presenteren op een informele informatiemarkt. Diverse adviseurs van het Huis voor de Kunsten, de provincie Limburg en de gemeente Gennep staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

De Gennepse Erfgoeddag is gratis toegankelijk

Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Binnenkort delen we de officiële uitnodiging met daarin het programma. Noteer deze dag alvast in uw agenda. Wilt u zich meteen aanmelden? Dat kan! Stuur een mail naar jette.janssen@gennep.nl en vermeld daarbij of u op de zeepkist wilt en of u een plek wilt op de informatiemarkt. U ontvangt daarna meer informatie over uw deelname.