Vaccinatie

Met een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt u zichzelf, maar ook de mensen die u verpleegt of verzorgt, uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen. Zo zorgt vaccineren ervoor dat we stapje voor stapje meer vrijheid terugkrijgen.

Boostervaccinatie

De boostervaccinatie is een extra prik die helpt om de bescherming tegen het coronavirus hoog te houden. U kunt de extra prik 3 maanden na uw laatste vaccinatie of coronabesmetting krijgen. Kijk voor meer informatie over de boostervaccinatie op de website van de Rijksoverheid

Vaccinatielocaties

In onze regio zijn momenteel vier vaccinatielocaties:

  • Venlo: Garnizoenweg 3 op het Kazerneterrein.
  • Roermond: Boven de Wolfskuil 12-14
  • Venray: De Voorde 40
  • Weert: Werthaboulevard 1

De vaccinatielocaties zijn geopend van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur. Op alle locaties zijn rolstoelen aanwezig. 

Er is geen vrije inloop voor boosterprikken op de vaccinatielocaties in de regio. U kunt alleen op afspraak uw boosterprik halen. Bent u nog niet gevaccineerd en wilt u graag uw eerste of tweede vaccinatie nog halen? Dan is er bij bovenstaande vaccinatielocaties de mogelijkheid voor vrije inloop. Binnenlopen kan op bovengenoemde openingstijden. 

Vaccinatiebewijs als coronabewijs

Bent u volledig gevaccineerd tegen het coronavirus? Dan kunt u uw bewijs van vaccinatie met CoronaCheck omzetten in een coronabewijs. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Meer informatie

Voor vragen over het coronavaccin kunt u dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur contact opnemen met het landelijke informatienummer 0800-1351. Kijk voor meer informatie over het vaccineren op de website van GGD Limburg-Noord of de website van de Rijksoverheid.