Vacature: Gastvrouw

De gemeente Gennep zoekt een:

Enthousiaste vrijwilliger als gastvrouw/gastheer

Ben jij die dame of heer die onze huwelijksparen wil bijstaan bij de mooiste dag van hun leven? Ervoor wil zorgen dat hun dag vlekkeloos verloopt en oog heeft voor details? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je taken:

Als gastvrouw/gastheer bekijk je voor aanvang van de ceremonie of de trouwruimte naar wens is voorbereid. Je ontvangt het paar en de gasten en begeleidt hen naar de voor hen bestemde zitplaatsen. Je ondersteunt de trouwambtenaar tijdens de huwelijksvoltrekking. Samen zorgen jullie ervoor dat de plechtigheid soepel verloopt. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de trouwambtenaar op het juiste moment de trouwakte ontvangt of dat de juiste muziek gespeeld wordt. De meeste huwelijken worden op vrijdagmiddag en zaterdag voltrokken. Op die dagen wordt dus beschikbaarheid en flexibiliteit gevraagd.  

Wat verwachten we van je?

  • Je bent representatief en je hebt een klantgerichte, gastvrije instelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent creatief, hebt improvisatievermogen en kunt aanvoelen hoe familieverhoudingen zijn;
  • Je bent discreet en deelt geen informatie over het huwelijk zowel binnen als buiten de Gemeente Gennep;
  • Je woont binnen de gemeente Gennep of in de directe omgeving;
  • Je hebt een flexibele opstelling voor wat betreft de inzetbaarheid.

Ons aanbod

Je werkt op basis van oproep samen met nog een collega gastvrouw. Per jaar zal je ongeveer 15 huwelijken bijwonen, ieder van 1,5 tot 2 uur. Als gastvrouw/gastheer ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 35,00 per huwelijksvoltrekking en een kilometervergoeding.

Interesse?

Mail dan een korte motivatiebrief en CV naar pogennep@gennep.nl.  

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Larissa Wegener, teamcoördinator (06 – 83 97 27 07) of Sylvia van de Kamp, medewerker Burgerzaken (0485 -49 42 27). Heb je vragen over de procedure dan kun je terecht bij Annelieke Slob, HR-adviseur (0485 – 49 41 41).

Het kunnen overleggen van een positieve Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure en is een voorwaarde voor de (vrijwilligers)overeenkomst.