Uitreiking Sportwaarderingsprijs live te volgen

Door de coronamaatregelen gaat de Avond van de Sport op 16 december niet door. De avond wordt verplaatst naar een later moment, waarschijnlijk in het voorjaar van 2022. De uitreiking van de Sportwaarderingsprijs vindt wel plaats op 16 december en is live te volgen voor alle inwoners van onze gemeente.

Volg de uitreiking van de Sportwaarderingsprijs

De Sportwaarderingsprijs is een waardering voor initiatieven die inwoners van onze gemeente de afgelopen periode in beweging hebben gebracht en gehouden. De uitreiking van de prijs start om 20.00 uur en is voor iedereen live te volgen via Microsoft Teams. De link om toegang te krijgen tot de uitzending staat op www.gennepdoetmee.nl.

Kijkers kiezen de winnaar

Tijdens de uitzending wordt eerst een top 10 van sport- en beweeginitiatieven gepresenteerd. De kijkers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete initiatief, waarna een top 3 bekend wordt gemaakt. De initiatiefnemers van de top 3 krijgen vervolgens het woord, waarna de kijkers uiteindelijk de winnaar van de Sportwaarderingsprijs kiezen. De winnende initiatiefnemer ontvangt een cheque ter waarde van 500 euro, om het initiatief door te zetten in 2022.