T-shirts uitgereikt aan Vierdaagse-wandelaars

Op vrijdagavond 14 juli onthulde burgemeester Hans Teunissen het Gennepse Vierdaagse T-shirt van 2023. Maar liefst 56 deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse waren aanwezig in het gemeentekantoor om hun T-shirt op te halen. Wie vrijdagavond verhinderd was, kan nog tot donderdag 20 juli het T-shirt ophalen tijdens openingstijden van het gemeentekantoor, op vertoon van het inschrijfbewijs. 168 inwoners van gemeente Gennep doen mee aan het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld.

Klein beleven, groots genieten

Op het frisgroene T-shirt staat de tekst ‘Klein beleven, groots genieten’, verwijzend naar de toeristische promotie Visit Gennep. Daar omheen zoal iconen van een Vierdaagse-kruisje, gladiool en ooievaar. Ook op de achterzijde omringen voor Gennep herkenbare beeltenissen de tekst www.visitgennep.nl.       

Doorkomst door Gennep, Milsbeek en Ottersum

Op donderdag 20 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door de gemeente Gennep. De 40- en de 50-kilometerlopers wandelen door Milsbeek. De 50-kilometerwandelaars doen via het Genneperhuispad ook het centrum van Gennep en Ottersum aan. In Milsbeek, Ottersum en in het centrum van Gennep is van alles georganiseerd. Daarnaast nemen we diverse verkeersmaatregelen tijdens de doorkomst. Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl/vierdaagse.