Sluit venster x

Probeert u via de website een afspraak met de gemeente te maken, maar lukt dit niet? Neemt u dan s.v.p. telefonisch contact met ons op: 0485 - 494141. Vanwege een storing werkt ons afsprakensysteem op dit moment helaas niet optimaal. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Vierdaagse 2018

Al jarenlang is de gemeente Gennep een doortochtgemeente van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.
Hier zijn we uiteraard erg blij mee en trots op! 
Dit jaar is het de 102de editie van de Vierdaagse. De 50 km-lopers komen op donderdag 19 juli 2018 eerst door Milsbeek – waar ook de 40 km-lopers doorheen komen – en vervolgen daarna hun weg door Gennep en Ottersum.

Tijdstippen doorkomst

Wij verwachten de 'bulk' wandelaars tussen 8.00 en 9.00 uur in Milsbeek en tussen 9.00 en 11.00 uur in Gennep (50 km). Daarna doen ze (50 km) Ottersum aan.

Meer informatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de route, de activiteiten, subsidies en vergunningen.

Zie ook: www.4daagse.nl

Vierdaagse ooievaar

 • VersIERDAAGSE pakket

  Woont u aan de route of hebt u een (horeca)onderneming aan de route? Dan kunt u een gratis VersIERDAAGSEpakket aanvragen (zolang de voorraad strekt). Vul hiervoor het aanvraagformulier op deze pagina in.

  Lees meer
 • Vierdaagse Feestidee? Doe mee!

  Heeft u als inwoner of vereniging in de gemeente Gennep een leuk idee voor de Vierdaagse; bijvoorbeeld het inrichten van een wateruitdeelpunt, massagepunt, het organiseren van spelletjes of andere activiteiten langs de route? Of wilt u met uw club of vereniging helpen versieren of opruimen na afloop? Stuur dan een Vierdaagse Feestidee in en kom in aanmerking voor een vergoeding van uw activiteit!

  Lees meer
 • Vergunningen

  Wat zijn tijdens de Vierdaagse de mogelijkheden voor ondernemers (en particulieren) en waarvoor dient u (nog) een vergunning aan te vragen?

  Lees meer
 • Route

  Hier vindt u de route van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, inclusief verzorgingsposten, toilet- en waterpunten.

  Lees meer
Archief