Raadslid aan het woord: Arjen Mehlkop

Meepraten en meedenken

Als een van de nieuwe raadsleden is het vandaag mijn beurt om deze column te vullen. Allereerst wil ik via deze weg jou als inwoner nogmaals bedanken voor het massale vertrouwen. Na de maandenlange verkiezingsperiode wil ik deze kans gebruiken om op te roepen om je uit te blijven spreken.

Eén keer in de vier jaar heb je heel directe inspraak in onze gemeente. Maar ook in de tussenliggende jaren kan en mag jij je laten horen. Persoonlijk geloof ik dat, naast duurzaamheid, ons standpunt voor betrokkenheid van inwoners één van de pijlers voor onze groei is geweest. Wij zullen ons dan ook de komende jaren steeds sterk maken om ervoor te zorgen dat iedereen die dit wil ook betrokken wordt.

Naast de inspraak die inwoners, verenigingen en ondernemers moeten krijgen bij (nieuwe) projecten in onze gemeenten, blijven wij graag jouw suggesties en ideeën horen. Altijd als we langs de deuren gaan of acties in de gemeente voeren krijgen wij erg waardevolle suggesties. Het is jammer dat die gedachtes en ideeën vaak dan pas ter sprake komen. Daarom ook de oproep om jouw gedachtes en suggesties te delen met ons (of een van de andere partij uit onze gemeente). Wil jij de komende jaren ook meepraten en meedenken voor D66? Stuur me dan gerust een mail, dan kom ik een keer koffiedrinken!

Arjen Mehlkop, D66
a.mehlkop@gennep.nl