Ontmoet werknemers van de toekomst bij On Stage

Bent u nieuwsgierig naar uw medewerkers van de toekomst? Doe dan mee met de 4e editie van On Stage. On Stage is een loopbaanoriëntatieproject waarbij zo’n 800 vmbo-leerlingen van het Elzendaalcollege, Metameer en het Merletcollege kennismaken met het lokale bedrijfsleven. Gemeente Gennep is ambassadeur van On Stage.

Hoe werkt het?  

Het project start op school. Leerlingen maken opdrachten om zichzelf en hun interesses beter te leren kennen. Op de On Stage-website ontdekken ze de aangemelde bedrijven. Vervolgens bereiden zij zich voor op het Beroepenfeest op 15 maart 2022: een ontmoeting met beroepsbeoefenaren in het Inspyrium in Cuijk. Klikt het? Dan maakt de leerling een afspraak voor een werkbezoek tijdens de Doe Dagen op 29 en/of 31 maart. Op uw eigen locatie kunnen de leerlingen de werkdag en het beroep daadwerkelijk ervaren en uitproberen.

Waarom meedoen?  

Voor veel leerlingen is de beroepskeuze lastig. Door mee te doen helpt u leerlingen uit de buurt bij deze keuze en kunt u hen enthousiast maken voor uw eigen beroep, branche of bedrijf. Wellicht ontmoet u zelfs een toekomstige vakantiekracht, stagiair of medewerker. Na afloop van het Beroepenfeest bent u uitgenodigd uit voor een netwerkborrel met alle deelnemers.

Aanmelden 

Inmiddels hebben 175 beroepsbeoefenaren uit 80 bedrijven en organisaties zich aangemeld. En aanmelden kan nog steeds! Alle beroepen uit alle sectoren zijn welkom. Meld u aan op www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl/aanmelden, dan bent u meteen zichtbaar op de website.

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl of bel met projectleider Sandra Reuvers via 06-51723053.