Ontbijtsessies

Als Gennepse gemeenschap doen we ons best om een aantrekkelijke vestigingsplek te zijn en te blijven voor ondernemers en inwoners. Daarvoor is een hechte samenwerking met werkgevers en het onderwijs belangrijk. Zeker met de huidige en toekomstig verwachte mismatch en krapte op de arbeidsmarkt.

Om samen te kijken hoe we elkaar (ondernemers, onderwijs en gemeente) kunnen versterken, organiseerden we eind 2021 al twee ontbijtsesies. De verslagen hiervan kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Op 17 mei 2022 van 8.00 tot 9.30 uur geven we een vervolg aan de eerste twee sessies in De Fabriek op De Grens 3 in Heijen (inloop vanaf 7.30 uur). Het thema van deze derde ontbijtsessie is 'Boeien & Binden'. Hoe zorgt u er voor, dat uw huidige werknemers bindt aan uw organisatie? En dat ze vol enthousiasme blijven werken voor uw organisatie en geen ontslag nemen? Samen met een aantal aansprekende lokale en regionale sprekers, gaan we dit onderwerp bespreken tijdens de ontbijtsessie. Bent u er ook bij?

Meld u aan

Digitaal aanmelden