Online MKB-Limburg ondernemersplatform

Om u te ondersteunen in de coronacrisis, heeft MKB-Limburg in samenwerking met haar partners een interactief platform opgezet. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar en biedt informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Deelname is voor alle ondernemers in Limburg gratis, na aanmelden.  

Online trainingsprogramma Crisismanagement

Dit 5-weekse programma bestaat uit verschillende online trainingen. Het doel is om in verbinding met elkaar de huidige problematiek het hoofd te bieden. Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken. De eerste module van het online trainingsprogramma is op maandag 30 maart gestart. U kunt eerdere modules terugkijken. 

Forum

Een plek waar u mede-ondernemers en experts treft. U kunt informatie uitwisselen, van elkaar leren en elkaar inspireren. 

Sessies met experts en feedback van businesscoaches

U kunt deelnemen aan wekelijkse live Q&A-sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen. Ervaren businesscoaches geven feedback op uw vragen.

Aanmelden ondernemersplatform

Samen staan we sterk! Laat u informeren en inspireren door experts en mede-ondernemers. Meld u kosteloos aan via www.mkblimburgondernemersplatform.nl. De ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis.