Nieuwe groep jongeren start met Future 2.0

Na een succesvol eerste jaar, start op 24 oktober weer een nieuwe groep jongeren met project Future 2.0. Met intensieve coaching en begeleiding doen zij werkervaring op in de vorm van maatschappelijke stages en activiteiten. Onder leiding van een jongerenwerker, trainer en jobcoach treffen de jongeren elkaar elke week bij de Megafoon in Gennep.

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, woon je in de gemeente Gennep of Bergen en weet je nog niet goed wat je wilt met je toekomst? Dan kun je je tot 10 oktober nog aanmelden voor Future 2.0 via www.projectfuture.nl.

Bij Future 2.0 kun je terecht met wisselende hulpvragen. Van het vinden van betaald werk tot het zoeken naar een passende opleiding. Maar ook als je vastloopt op school of extra ervaring wil opdoen. Naast de groepsbijeenkomsten krijg je persoonlijke begeleiding van coaches. Een moeder van een deelnemer vertelt: ‘’De benadering vanuit de coaches naar de deelnemers was positief! We hebben mijn zoon zien veranderen in iemand met goede zelfreflectie, die sociaal is en steeds beter weet wat hij wel en ook juist niet wilt. Hij heeft zijn leven weer opgepakt en ziet steeds beter in dat hij zelf invloed heeft op zijn leven.’’