Kom morgen kijken naar de wereldtop in Gennep!

Op woensdag 6 september staan de beste wielrensters ter wereld weer aan de start in Gennep! Voor de negende keer start en finisht de grootste meerdaagse wielerkoers voor dames in Nederland in Gennep. Dit jaar met een sterker deelnemersveld dan ooit! Annemiek van Vleuten neemt afscheid na een imposante carrière. Daarnaast staan de kersverse wereldkampioen Lotte Kopecky, Tour de France winnaar Demi Vollering en de beste sprintster ter wereld en Europees Kampioen Lorena Wiebes aan de start. We kunnen dus wel zeggen dat de beste vier rensters ter wereld woensdag in Gennep te bewonderen zijn!

Etappe

Om 11.30 uur start de ploegenpresentatie op de Markt in Gennep, waarna de rensters om 12.15 uur beginnen aan de etappe. Na twee omlopen van 63 kilometer en een kleinere ronde van 16 kilometer finisht het peloton naar verwachting rond 15.45 uur op de Niersbrug. Hierna vindt de huldiging plaats op de Markt. Voor meer informatie over de etappe en de doorkomsttijden in de hele gemeente, kijk op https://www.gennep.nl/simac-ladies-tour.

Wielerspel

Tijdens de etappe is op de Markt het bekende Holland Sport Wielerspel te spelen. Daag anderen uit en kijk wie het snelst is!