Woonbehoefte onderzoek jongeren

Gemeente Gennep vindt het belangrijk dat jongeren met plezier in de gemeente kunnen (blijven) wonen. We krijgen regelmatig signalen dat deze doelgroep moeilijk aan een woning kan komen. Om beter inzicht te krijgen in hun woonwensen, voeren we een online woonbehoefte onderzoek uit onder alle jongeren in de gemeente tussen 18 en 30 jaar. De resultaten van het onderzoek bepalen mede het nieuwe woonbeleid en het woningbouwprogramma van de gemeente. Kortom, jouw mening is belangrijk!

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? Dan heb je in de week van 5 november een brief ontvangen van de gemeente waarin je werd doorverwezen naar deze webpagina. Via de onderstaande link kom je terecht bij de online enquête. Om de online enquête te kunnen starten, dien je het wachtwoord in te voeren zoals vermeld in de brief. De enquête is van 8 november tot en met 29 november 2019 in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 20 minuten. Je antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. Mocht je het wachtwoord dat je toegang geeft tot de online enquête kwijt zijn geraakt, stuur dan een mail naar n.djuheric@gennep.nl.

Vul de enquête in

De resultaten van het onderzoek worden eind 2019 bekend gemaakt via de website en sociale media kanalen van de gemeente.

Maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25,-

Onder de deelnemers worden vier cadeaubonnen van Mus & co en Novita wonen en slapen verloot ter waarde van 25 euro. De winnaars worden persoonlijk door ons benaderd. Wil je kans maken op één van de cadeaubonnen? Laat dan je contactgegevens achter in de enquête. Jouw contactgegevens worden niet gekoppeld aan je antwoorden in de enquête. Zo blijft de enquête vertrouwelijk en anoniem.