Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Waak voor Inbraak

Gezamenlijk het aantal woninginbraken terugdringen. Dat is wat 5 gemeenten in Noord-Limburg samen met de politie willen bereiken met Waak voor Inbraak. Al vanaf 2008 werken de gemeenten Horst aan de Maas, Venray, Bergen, Mook en Middelaar en Gennep samen om de doelstelling te realiseren. In 2018 sloten de gemeenten Peel en Maas en Beesel zich hier ook bij aan.

We richten ons met Waak voor Inbraak op het informeren van de inwoners, zodat ze leren over de werkwijzen van inbrekers en tips krijgen om inbraak te voorkomen. Vooral in periodes waarin de kans op inbraken groter is, zoals tijdens vakanties, zijn we actief. Maar ook buiten die periodes is het belangrijk om u te wapenen tegen inbraak. Alle informatie over inbraakpreventie hebben we daarom voor u gebundeld. Kijk hiervoor op www.waakvoorinbraak.nl.

Samen sterk tegen inbrekerswerk!

Logo Waak voor inbraak