Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Petra Dikschei-Krebbers

Petra Dikschei-Krebbers

De datum ligt al even vast, de organisatie van de feestelijkheden rond jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap is vrijwel rond. Er kan dus getrouwd worden!!
En daarvoor heb je bij het huwelijk een (Buitengewoon) Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) nodig. Sinds augustus 2010 maak ik deel uit van de vier trouwambtenaren van de gemeente Gennep.
Mijn naam is Petra Dikschei-Krebbers, weduwe, moeder van drie volwassen kinderen. Ook in deze tijd zie je dat twee mensen die elkaar gevonden hebben hun relatie met een wettelijk huwelijk (al dan niet gevolgd door een kerkelijk huwelijk) willen bezegelen. Als het kan op een zo persoonlijk mogelijke manier.

Jullie zullen ongetwijfeld ideeën en wensen hebben m.b.t. de ceremonie. Veel is mogelijk qua locatie, aankleding, muziek, toespraken etc. Mede aan de hand van het kennismakingsgesprek enkele weken voor de trouwdag zal ik mijn best doen een toespraak te maken waarin jullie je herkennen. Jullie beiden zijn die dag het middelpunt.

Samen kunnen we er voor zorgen dat het officiële gedeelte van de huwelijksdag een heel eigen, feestelijke en ontspannen sfeer zal hebben, waaraan jullie in de toekomst met plezier zullen terugdenken.
Ik zou het een voorrecht vinden om op misschien wel de mooiste dag van jullie leven hieraan een bijdrage te mogen leveren. 
WAT IS DAAROP JOUW ANTWOORD?

Petra Dikschei-Krebbers