Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Lilian Schouteten-Hermans

Lilian Schouteten-Hermans

Een uniek moment in jullie leven…
Of het nu om een huwelijk of geregistreerd partnerschap gaat, als jullie dit lezen is de beslissing waarschijnlijk al genomen om definitief voor elkaar te kiezen en dit met een ceremonie wettelijk te bezegelen. En deze keuze is en blijft een uniek moment in het leven van twee mensen!
Graag wil ik mij dan ook even aan jullie voorstellen…

Mijn naam is Lilian Schouteten-Hermans, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik woon in Gennep en ben sinds 2004 beëdigd Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) bij de gemeente Gennep. Van harte feliciteer ik jullie dan ook met het nemen van deze zo belangrijke stap! Bijzonder en eervol zou ik het vinden hierin een bijdrage te mogen leveren om van jullie ceremonie een mooie, bijzondere en onvergetelijke ervaring te maken!

Geliefden in de echt te verbinden is voor mij een grote passie geworden! Geen saaie ceremonie, maar een passend, betrokken en uniek verhaal... jullie verhaal! Naast het officiële gedeelte mag een ceremonie immers ook een warme, vrolijke, humoristische en soms ontroerende toon hebben. Heel vaak vergezeld met een lach, soms… met een traan.

Jullie wensen staan voorop!

Ongetwijfeld hebben jullie al ideeën over hoe jullie deze dag willen gaan beleven.
Trouwen of een partnerschap registreren kan op veel manieren. En ik sta er open voor in jullie wensen mee te gaan; om aan jullie grote dag een bijzonder en persoonlijk tintje te geven. Of het nu op het stadhuis is of op een locatie naar keuze. Al jullie wensen kunnen jullie in een persoonlijk gesprek aan mij kenbaar maken.
Op professionele wijze zal ik mij volledig inzetten om van jullie trouwdag een feestelijk en onvergetelijk hoogtepunt te maken waar jullie nog met veel plezier op terug kunnen kijken!

Voor nu wil ik jullie alvast veel succes toewensen met de feestelijke voorbereidingen van wellicht een van de allermooiste dagen van jullie leven. Ik zou het in ieder geval een bijzonder voorrecht vinden jullie persoonlijk te mogen begroeten!

Lilian Schouteten-Hermans