Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Spelen en ontmoeten in de openbare ruimte

Speel- en ontmoetingsplekken kunnen meer van de gemeenschap worden en minder van de gemeente. De buurt weet zelf immers het beste waar behoefte aan is! Daar is het beleid op toegespitst.

Wij zorgen voor onderhoud en veiligheid

Wij zorgen dat alle speelterreinen in de gemeente netjes onderhouden worden en veilig zijn. Wanneer een speeltoestel niet veilig meer is, wordt het in principe weggehaald. We informeren de buurt hierover en wijzen op de mogelijkheden om mee te denken over vervanging.

U kunt initiatief nemen voor vernieuwing

Mede op uw initiatief gaan we samen met de wijk of buurt nieuwe speel- en ontmoetingsplekken realiseren, of tot groot onderhoud en vervanging over.

Speelruimte de Brink
Samen zorgen we voor leuke speel- en ontmoetingsplekken!

Een idee? Dien het in!

Heeft u een idee voor het opknappen van een speelterrein of voor het realiseren van een nieuwe speel- of ontmoetingsplek? Lees meer over het proces in de procesbeschrijving onderaan deze pagina. Download hier ook het formulier Initiatieven Spelen en Ontmoeten en stuur het uiterlijk 1 oktober naar de gemeente Gennep.

Zie ook het beleidsplan Spelen en ontmoeten in de openbare ruimte.