Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Positieve Gezondheid

Enkele jaren geleden hebben we een start gemaakt met het Netwerk Positieve Gezondheid Gemeente Gennep. Vanwege corona ging de bijeenkomst in 2020 helaas niet door. Nu willen we de draad echter weer oppakken. Met trots kondigen wij dan ook onze Netwerkbijeenkomst Positieve Gezondheid aan op 7 oktober 2021 om 16.00 uur in zaal Pica Mare in Gennep. Bent u er ook bij?

Het thema van de bijeenkomst is Eenzaamheid

We starten de bijeenkomst met een lezing van schrijver, journalist en dichter Joris van Casteren. Hij schreef verschillende boeken over eenzaamheid, die lovende recensies kregen. Na de lezing gaan we verder met een aantal presentaties, onder andere over laaggeletterdheid en over het zorgen voor verbinding tussen inwoners in onze gemeente.

Vanwege corona moeten we maatregelen nemen

We vragen u om bij binnenkomst uw coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kon tot 5 oktober en is niet meer mogelijk.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid gaat over hoe je veerkrachtig en betekenisvol kunt leven. Het begrip gezondheid bestrijkt immers een veel breder gebied dan alleen maar je lichamelijk functioneren. Positieve Gezondheid gaat dus niet uit van ziekte en hetgeen niet goed gaat, maar vertrekt vanuit alles wat wél goed gaat. Positieve Gezondheid kijkt naar het lichamelijk, psychisch en spiritueel functioneren, maar ook naar de kwaliteit van leven, maatschappelijke participatie en dagelijks functioneren. Wilt u meer informatie over Positieve Gezondheid? Kijk dan op www.limburgpositiefgezond.nl