Positieve gezondheid

Het begrip positieve gezondheid staat volop in de belangstelling. En terecht: de tijd is rijp om op een andere manier naar gezondheid te kijken. Niet alle aandacht richten op ziekte, maar juist kijken naar wat je allemaal wél kunt.
In Noord-Limburg slaan veel partijen de handen ineen om de mogelijkheden en veerkracht van inwoners te bevorderen: professionals uit de zorg en mensen die actief zijn in de samenleving.
In 2019 wil de gemeente Gennep met zorgprofessionals en -organisaties een netwerk Positieve Gezondheid starten. Daarom organiseren Syntein en gemeente Gennep in samenwerking met Pantein een interactieve bijeenkomst op 28 februari 2019 van 16.00 tot 19.00 uur in Pica Mare in Gennep.
U bent van harte welkom! Vanaf 15.30 is de zaal open.

Programma

We starten met enkele presentaties, onder andere van Hans-Peter Jung, één van de grondleggers van positieve gezondheid. Na de pauze – met soep en broodjes – nodigen we u uit deel te nemen aan een interactieve workshop. Deze staat in het teken van samenwerken over grenzen en domeinen heen. We sluiten af met een borrel.