Mantelzorgcomplimentenpas

De gemeente heeft samen met Het Ontzorg Team de mantelzorgcomplimentenpas ontwikkeld.
Bent u meer dan 3 maanden per jaar, minimaal 8 uur per week mantelzorger voor iemand in onze gemeente? Dan kunt u deze pas hier direct gratis aanvragen of via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Alle aanvragen worden door ons gebundeld en per kwartaal gedrukt en verspreid. Het kan dus zijn dat u maximaal drie maanden moet wachten op uw pas.

Direct online aanvragen

Op vertoon van de mantelzorgcomplimentenpas, die op naam van de mantelzorger staat, kunt u bij diverse ondernemers en instanties in deze regio korting krijgen. Ook kunt u profiteren van aantrekkelijke deals.

Aangesloten ondernemers en instanties

Wilt u zien welke organisaties meedoen en welke kortingen of deals zij aanbieden? Kijk dan op de website: www.hetontzorgteam.nl/mantelzorgpas.
Onder het kopje ‘Uw voordelen met de mantelzorgpas’ ziet u in de middelste en rechterkolom de aanbiedingen voor ALLE mantelzorgers (waaronder die uit Gennep). De middelste kolom is te filteren op categorie (b.v. cultuur, eten en drinken). De rechterkolom bevat dezelfde lijst met deelnemers, maar dan op alfabetische volgorde, inclusief locatie. Wanneer u op een naam klikt, ziet u de korting die deze ondernemer geeft op vertoon van de pas.
Al deze deelnemers laten met hun speciale aanbiedingen zien dat ze de inzet van mantelzorgers zoals u waarderen!