Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Inloggen voor het wijzigen van uw nieuwsbriefabonnement

Hieronder kunt u zich registreren voor de nieuwsbrief inkoop van de gemeente Gennep.

  1. Klik op registreren;
  2. Vul uw naam en e-mailadres in en vink de nieuwsbrief Inkoop aan, klik daarna op opslaan*;
  3. Ter bevestiging van uw registratie is er een e-mail met een activeringslink naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd;
  4. Open deze e-mail en klik op de activeringslink;
  5. Hiermee is de registratie voltooid;
  6. Een bevestiging van uw registratie, inclusief een wachtwoord waarmee u kunt inloggen, is verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt deze inloggegevens dan aanpassen;

* U hoeft hier alleen uw naam en e-mailadres in te vullen. Als u naar aanleiding van de nieuwsbrief interesse heeft in de opdracht, dan kunt u bij de vervolgregistratie uw overige bedrijfsgegevens invullen.

Automatisch op de hoogte

Wilt u geïnformeerd worden over onze aanbestedingen? Geef dan hieronder uw gegevens door.  Uw bedrijf wordt vervolgens op een ‘interesselijst’ geplaatst. Zodra een aanbestedingsprocedure start, ontvangt u daarover een digitale nieuwsbrief. Dit gebeurt bij alle civiel- technische werken vanaf 50.000 euro die de gemeente Gennep meervoudig onderhands in de markt zet. Bijvoorbeeld de aanleg en het onderhoud van een weg, het verbouwen van een gemeentehuis of de aanleg van sportvelden.

Let op, deze nieuwsbrief kan in het "Postvak ongewenst" belanden!

Reageren op een interessante opdracht

Als u naar aanleiding van de nieuwsbrief interesse heeft in de opdracht, dan kunt u dat aangeven. Daarbij vraagt de gemeente ook om een referentie waaruit blijkt dat uw bedrijf ervaring heeft met soortgelijke opdrachten. Vervolgens worden één of twee partijen door loting geselecteerd. Deze bedrijven ontvangen de aanbestedingsdocumenten tegelijkertijd met maximaal drie andere door de gemeente voorgeselecteerde partijen. Dit vormt de start van de formele procedure.

Beschikbare onderwerpen:
Eerder verschenen nieuwsbrieven: