Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Vertel leerlingen over uw beroep! (13-01-2020)

Een weloverwogen beroepskeuze is nergens al zo vroeg belangrijk als voor vmbo-leerlingen! Een goede keuze leidt tot toekomstperspectief en focus op de sector of het beroep waar de interesse ligt. Bij het beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen On Stage maken jongeren kennis met verschillende bedrijven en beroepen. Zo krijgen zij een beter beeld van diverse beroepen en bouwen ze een netwerk op voor de toekomst.

Eerste editie groot succes!

De eerste editie van Land van Cuijk Maasduinen On Stage in mei 2019 was een groot succes. In totaal namen 120 bedrijven uit verschillende sectoren deel aan het beroepenfeest. Ruim 900 vmbo-leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer konden kennis met hen maken. Een paar weken later, tijdens de Doe Dag, namen leerlingen een kijkje bij een bedrijf om te een echte werkdag te ervaren. 86% van de leerlingen had vorig jaar een match met een beroepsbeoefenaar waarvan het beroep in hun top 5 stond. Na de Doe Dag had 83% van de leerlingen een beter beeld van het beroep en bedrijf waar ze mee hadden gelopen.

Aanmelden

Donderdagmiddag 12 maart 2020 vindt de tweede editie van het beroepenfeest On Stage plaats bij het Inspyrium in Cuijk. Daar kunnen afspraken gemaakt worden voor de Doe Dag op 26 maart. Wilt u uw enthousiasme over uw beroep delen met jongeren? Meld u dan aan op de website van Land van Cuijk Maasduinen On Stage. Alle beroepen zijn welkom!

Voor meer informatie, vragen over sponsormogelijkheden of andere vragen kunt u contact opnemen met projectleider Sandra Reuvers.