Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Introductie Mieke Thijssen: Bedrijvencontactfunctionaris Werk (26-11-2020)

Mieke Thijssen is sinds juli 2020 Bedrijvencontactfunctionaris Werk voor gemeente Gennep. We stellen haar graag aan u voor.

Waarvoor kunnen ondernemers bij jou terecht?

“Ik houd me bezig met arbeidsmarktvraagstukken, regionale arbeidsmarktontwikkelingen en samenwerkingen op het gebied van arbeid. Denk bijvoorbeeld aan vragen over duurzame inzetbaarheid. Of hoe kom ik aan gekwalificeerd personeel, of waar vind ik stagiaires?”

En waar richt je je nog meer op?

“Ik wil graag in gesprek met ondernemers over hoe we onze gemeente nog aantrekkelijker kunnen maken voor werkgevers én werknemers. Voor mij is de samenwerking met lokale partijen dan ook erg belangrijk de bedrijventerreinverenigingen, de Ondernemersvereniging Gennep, de Industriële Kring, het DBO en het Talentenbureau. Het Talentenbureau stelt zich trouwens ook graag aan u voor.”

Hoe kunnen ondernemers jou bereiken?

“Ik wil graag kennismaken! Voor een afspraak of misschien al een concrete vraag. Ik ben bereikbaar op (06) 22 19 99 37 of mail naar m.thijssen@gennep.nl. Tot binnenkort!”