Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gennep bruist ook deze zomer! (24-07-2020)

De zomer is begonnen, al is het anders dan andere zomers. Geen evenementen zoals Summmertime bijvoorbeeld. Toch zetten we met z’n allen ons beste beentje voor om het centrum ook deze zomer te laten bruisen. Er ontstaan mooie nieuwe ideeën, zoals het – tijdelijke – terras van Babbels op de Niersvlonder en de transformatie van brasserie ’t Geveltje naar AARD met een afhaalkeuken.  Kleurrijke lampionnen geven een welkom gevoel en toeristen worden warm onthaald.

Warm welkom in Gennep

In de zomermaanden worden toeristen op zaterdag en zondag persoonlijk begroet in Gennep. Speciale groeters zorgen voor een warm welkom, een praatje of een lokale tip. Zo laten we zien waar Gennep voor staat: gemoedelijk, vriendelijk en persoonlijk. Dit is een gezamenlijk initiatief van gemeente Gennep, VVV Gennep, centrummanagement en Ondernemers Vereniging Gennep.

Het is een offline vervolgstap op de lancering van de toeristische website. Op visitgennep.nl bezoekers allerlei initiatieven om de gemeente te ontdekken op culinair, cultureel of sportief gebied. Wilt u uw onderneming of evenement ook promoten op visitgennep.nl? Of gebruikmaken van de toeristische huisstijl? Bekijk de mogelijkheden op visitgennep.nl!

Boels Ladies Tour

Het eerste grotere evenement in Gennep staat, onder voorbehoud, op de planning. In september is Gennep weer een van de etappeplaatsen van de Boels Ladies Tour. Donderdag 3 september starten en finishen de wielrensters op de Picardie in Gennep. Het parcours voert hen van Gennep naar Siebengewald en weer terug. Mocht in de komende periode blijken dat de tour vanwege het coronavirus niet gereden kan worden, dan worden de etappes doorgeschoven naar de editie van 2021.