Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Startpunt Geldzaken

Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud. U kunt hier online geldplannen bekijken, die u helpen om meer uit uw geld te halen. Deze geldplannen zijn gratis en anoniem beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden.

  • Komt u regelmatig geld tekort? Dan wijst het geldplan 'Kom uit de geldzorgen' u stap voor stap de weg om uit de zorgen te komen.
  • Wilt u elke maand geld over houden? Kijk dan naar het geldplan 'Beter rondkomen', met tips om uw inkomsten aan te vullen en op uitgaven te besparen.
  • Heeft u al geld apart gezet? Dan is de vraag of u daarmee wilt sparen, aflossen of beleggen. Elke optie heeft zijn voor- en nadelen. Het geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen' helpt bij deze keuze.
  • Heeft u moeite om uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Dan leidt het geldplan 'Rondkomen met kinderen' u naar die regelingen die voor u van belang kunnen zijn.
  • Wilt u voorkomen dat uw (klein)kinderen een hoge studieschuld oplopen? Kijk dan op het geldplan 'Studie (klein)kinderen'.