Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Laadpaal voor elektrische voertuigen

Steeds meer inwoners en bezoekers van de gemeente Gennep rijden met een elektrisch voertuig. Daarom plaatst de gemeente laadpalen in Gennep en in de kernen.

Opladen op uw eigen oprit

Het opladen van een voertuig gebeurt echter bij voorkeur zo veel mogelijk op uw eigen oprit en daarmee met uw eigen stroom. Het is daarbij niet toegestaan om laadkabel over de stoep te leggen, ook niet wanneer u er een mat overheen legt. Hierdoor kunnen namelijk gevaarlijke situaties ontstaan in de openbare ruimte.

Openbare laadpaal aanvragen

Mocht het opladen van uw voertuig niet op uw eigen oprit kunnen, dan is het mogelijk om een openbare laadpaal aan te vragen bij Vattenfall. Dat kan via onderstaande knop. Vattenfall zal uw aanvraag beoordelen en contact met u opnemen over het plaatsen van de laadpaal.

Openbare laadpaal aanvragen