Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gennep Schoon

Op zaterdag 18 september 2021 wordt de World Clean Up Day weer georganiseerd. Zoals in het voorjaar afgesproken, willen wij op deze dag in de ochtend onze jaarlijkse opschoonactie Gennep Schoon houden. Zoals de situatie rondom corona er nu uitziet, kan deze dag doorgaan. Wel gelden er wat maatregelen. Zo mogen er per vereniging maar maximaal 10 leden deelnemen en geldt natuurlijk de 1,5 metermaatregel.

Aanmelden

Vanwege corona is Gennep Schoon 3 keer uitgesteld. We hebben bij de eerste annulering in april 2020 besloten dat de verenigingen die toen ingeloot waren, mee mogen doen bij de eerstvolgende keer dat het wel door kan gaan. Daarom kunnen alleen de ingelote verenigingen van april 2020 zich aanmelden. Deze verenigingen hebben van ons een brief ontvangen. Die brief kunt u hieronder ook downloaden.

Om te weten op hoeveel verenigingen we kunnen rekenen, vragen we u om een aanmeldformulier in te vullen en naar ons te sturen. Zo beschikken we  over de meest actuele gegevens. U vindt het aanmeldformulier en de aanmeldvoorwaarden onderaan deze pagina.