Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

De KonnectKever

Wat is er allemaal op het gebied van zorg, welzijn en leefbaarheid in en rondom de gemeente Gennep? De KonnectKever brengt alle organisaties die er zijn overzichtelijk in beeld op www.dekonnectkever.nl (op de sociale kaart). Staat uw organisatie hier nog niet bij? Laat het weten door een mailtje te sturen naar samen@dekonnectkever.nl. Dan voegen we uw organisatie zo snel mogelijk toe!

Agenda

Organiseert u een leuke activiteit? Of bent u benieuwd wat er in uw buurt wordt georganiseerd? In de agenda hebben we dit overzichtelijk gemaakt. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een activiteit toe te voegen. 

Vrijwilligersvacaturebank

Zoekt u vrijwilligers om u te ondersteunen bij uw activiteit? Of bent u zelf op zoek naar vrijwilligerswerk? Daarvoor hebben we een vacaturebank op de website. Hier kunt u vacatures toevoegen of u aanmelden als vrijwilliger.