Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aanvraag noodsteun zzp

Zzp'ers met financiële problemen vanwege het coronavirus kunnen financiële noodsteun aanvragen.

Door de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken, lopen veel zelfstandige ondernemers, waaronder zzp'ers, noodgedwongen inkomsten mis. Het kabinet komt daarom met een tijdelijke voorziening voor drie maanden. Zelfstandige ondernemers met financiële problemen kunnen een beroep doen op deze voorziening, die wordt uitgevoerd door de gemeente.

De tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers werd op 18 maart aangekondigd en was op 30 maart definitief uitgewerkt. Vooruitlopend is de gemeente Gennep op vrijdag 20 maart al gestart met het verzamelen van aanvragen voor noodsteun.

Kijk of u in aanmerking komt

Direct noodsteun zzp aanvragen

Behandeling aanvraag

De gemeente heeft maximaal vier weken de tijd om uw aanvraag te behandelen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te helpen.
Hiervoor is het belangrijk dat u de aanvraag zo volledig mogelijk invult. Vergeet daarbij ook niet uw bankrekeningnummer door te geven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente

Telefoon: (0485) 49 41 41
E-mail (algemeen): gemeente@gennep.nl
E-mail (noodsteun zzp): noodsteun@gennep.nl