Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Coronavirus: hulp voor ondernemers

 • Maatregelen Rijksoverheid

  Het kabinet heeft op 17 maart besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen.

  Lees meer
 • Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers (Tozo)

  Zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers, die financieel in de problemen komen door de coronacrisis en niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, kunnen een beroep doen op de tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo). De gemeente voert deze regeling uit. Zelfstandig ondernemers die voldoen aan de voorwaarden kunnen ondersteuning aanvragen voor een aanvullende uitkering voor levensonderhoud en/of bedrijfskapitaal.

  Per 1 juni 2020 wordt de Tozo in een tweede steunpakket door het Rijk verlengd. Echter gelden er andere voorwaarden dan in het eerste steunpakket.

  Lees meer
 • Platforms voor arbeidsbemiddeling

  Heeft u door de coronacrisis een tekort aan arbeidskrachten? Of heeft u juist te weinig werk voor uw medewerkers? In onze regio zijn er twee platforms die vraag en aanbod van personeel bij elkaar brengen.

  Lees meer
 • Online MKB-Limburg ondernemersplatform

  Om u te ondersteunen in de coronacrisis, heeft MKB-Limburg in samenwerking met haar partners een interactief platform opgezet. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar en biedt informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Deelname is voor alle ondernemers in Limburg gratis, na aanmelden.  

  Lees meer
 • Uitstel lokale belastingen door BsGW

  De Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen Limburg (BsGW) schort voor alle ondernemers in haar werkgebied per direct alle automatische incasso voor ondernemers op.

  Lees meer
 • Bedrijvenloket+

  Onze adviseurs van het Bedrijvenloket+ helpen u graag bij vragen.

  Lees meer
 • Brief van de wethouder

  Een steunbetuiging van wethouder Janine van Hulsteijn.

  Lees meer
 • Aanvullende informatie

  Websites met meer informatie voor specifieke bedrijfssectoren en veelgestelde vragen en antwoorden.

  Lees meer