Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Centrummanager

Vanaf begin 2020 werkt Ron Vierboom als centrummanager in Gennep. De centrummanager speelt een belangrijke rol in de ambitie naar een bruisend winkelhart, de versterking van het ondernemersklimaat en de promotie en vermarkting van Gennep als bruisende gemeente.

Ron heeft zijn sporen al verdiend onder meer als centrummanager in Malden. “Ik beschouw het als een geweldige uitdaging om samen het centrum van Gennep weer op de kaart te zetten. Dat ga ik doen door de samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente te versterken. Daarnaast staat de aanpak van de leegstand in het centrum hoog op mijn lijstje.” Ook levert Ron een bijdrage aan het bidbook waarmee we met feiten en cijfers de kwaliteit van het winkelcentrum onder de aandacht brengen van ondernemers en vastgoedeigenaren.

Het to-do-lijstje van de centrummanager is dus al goed gevuld. Aan Ron de vraag hoe hij dit gaat ‘afvinken’. “Allereerst zorg ik ervoor dat ik zichtbaar en bereikbaar ben voor de ondernemers in het centrum. Zij moeten mij snel en gemakkelijk kunnen vinden. Daarom ben ik tijdens de openingstijden van de winkels bereikbaar voor de ondernemers. Je kunt me dan bellen of mailen!” Hij start met een inventarisatie van de Spoorstraat. “Met bewoners en ondernemers ga ik in gesprek om het wonen en werken in de Spoorstraat in kaart te brengen. We willen van deze straat een mooie entree naar het winkelgebied maken.”

Ron Vierboom - Centrummanager Gennep 
E-mail: centrummanager@gennep.nl
Telefoonnummer: 024-7119000