Bedrijvenloket+

Het Bedrijvenloket+ van de gemeente Gennep, mét een maatschappelijke plus, is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers over alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen in de gemeente Gennep te maken heeft.
Het Bedrijvenloket+ bestaat uit vier ondernemersadviseurs, zij hebben ieder hun eigen specialisme en aandachtsgebieden en vullen elkaar aan.
De adviseur arbeidsparticipatie, die meedenkt over personeel, voegt de maatschappelijke ‘plus’ aan het Bedrijvenloket toe. Samen zorgen ze ervoor dat er geen kansen onbenut blijven voor u.

Op deze pagina stellen de adviseurs zich graag aan u voor, en kunt u zien bij wie u met welke vraag terecht kunt.

Bezoekadres:  Ellen Hoffmannplein 1, Gennep
Telefoon: tel. 0485-494235
E-mail: bedrijvenloket@gennep.nl
www.gennep.nl/bedrijvenloket

 • Harm van Braak

  Harm is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers in Gennep en fungeert als intermediair tussen bedrijven en de gemeentelijke afdelingen. Wilt u een onderneming starten, uitbreiden of verplaatsen? Neem dan contact op met Harm. Een goede en realistische voorbereiding verhoogt de kans op succes.
  Harm van Braak (1e aanspreekpunt Bedrijvenloket+)
  Adviseur Wabo/bedrijven                                                                                                  
  T 0485-494235
  M 06-46189473
  h.vanbraak@gennep.nl

 • Jelmer Hasper

  Jelmer helpt ondernemers in het brede veld van vergunningverlening, zoals bij bouwen, milieuzaken en juridische zaken. Heeft u als ondernemer een specifieke vraag met betrekking tot omgevingsvergunningen? Neem dan contact op met Jelmer.
  Jelmer Hasper 
  Omgevingsvergunningen
  T 0485-494252
  j.hasper@gennep.nl